Kelly

Hoi hoi!

Welkom op mijn Blog!!

Mijn naam is Kelly Gubbels en ik ben 29 jaar. 
Ik ben mama van een lief klein mannetje, Levi. Hij is op 7 januari 2013 bij ons gekomen :-)

IMG_1031

Voor de mensen die mij niet kennen, maar mijn naam wel bekend vinden klinken; ik ben de tweelingzus van Kathy Gubbels. Zij heeft het (volgens mij) wel eens over mij op haar blog . Verder heb ik nog een oudere broer Jeroen en een oudere zus Natascha. Zij zijn 15 en 16 jaar ouder dan mijn zusje en ik.

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om films en series te kijken, nog beter gezegd; ik ben er gek op!! Op dit moment staat Game of Thrones bij mij met stipt op nummer 1. Het soort films en boeken maakt mij verder niet zo veel uit, zolang er maar een goed verhaal in zit. Enge films wil ik altijd zien, maar zo gauw als ik er eentje kijk heb ik er al spijt van.. ik vind ze gewoon te eng haha. Ook kan me goed ontspannen met een goed boek.

Ik hou van heel erg van (gezond)koken en bakken. Helaas komt het uitgebreide koken er niet snel van, maar als ik er tijd voor heb probeer ik graag nieuwe recepten uit en kook ik graag voor anderen. Dus mochten jullie een recept hebben dat ik zeker weten uit moet proberen; leave a message! ^_^.

Verder zijn heb ik een aantal creatieve hobby’s. Als ik even op de bank zit dan hou ik mij graag bezig met haken. Ook maak ik graag foto’s met mijn Nikon D5000. Ik hoop ooit een fotografiecursus te volgen, zodat ik steeds beter word in fotografie.
Het is wel zo leuk om mooie foto’s bij een blog te plaatsen, zodat jullie ook weten waarover ik het heb ^_^.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Munckhof Business Travel als ‘Business Travel Consultant’. Wij houden ons voornamelijk bezig met het boeken van reizen voor zakenreizigers. Helaas zijn dit geen vakantiereizen. Gelukkig mogen we wel op studiereis! Af en toe komt er ook een hele leuke agentenaanbiedingen binnen. Mocht dit het geval zijn en ik maak er gebruik van, dan zullen jullie dit uiteraard op mijn blog lezen ^_^

Mochten jullie meer over mij willen weten, kunnen jullie mij altijd een berichtje sturen!

Liefs Kelly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>