Hallo!

Hallo!

Wat leuk dat je mijn eerste blog wil lezen!

IMG_0869

Ik heb nog nooit een blog gehad, dus ik ben zo onervaren als het maar kan :) Wel heb ik een aantal blogs gelezen, maar dat is toch anders dan dat je zelf wat moet gaan schrijven.

Zoals je wel ziet is het nog een beetje ‘kaal’ hier. Ik heb niet zo veel verstand van vormgeving e.d. en ben het van mijn zusje Kathy aan het leren. Het kan dus af en toe een poos duren voordat hier wat verandering in komt aangezien zij en ik het best druk hebben ^_^

Tot nu toe heb ik 1 pagina af, en dat is mijn ‘Day Zero’ Project. Mocht je niet weten wat dat is; Het is een project met 101 doelen die ik in 1001 dagen moet halen. Dit zijn allerlei verschillende doelen met verschillende onderwerpen. Mijn doel is, om mijzelf te ontwikkelen en om ‘kleine’ wensen uit te laten komen. Er staan doelen bij die ik al heel lang wil doen, maar om de een of andere reden niet doe of niet aan toe kom. Op deze manier ‘verplicht’ ik mijzelf om binnen een bepaalde tijd toch die stappen te ondernemen. Ik hoop dat ik al deze doelen haal voor het einde van het project.
Met name over dit project zal ik (hopelijk) veel bloggen!

Verder zou je ook blogs kunnen verwachten over; haken, fotografie, films en boeken! En uiteraard ook over allerlei andere zaken die met jullie wil delen (en geloof me, ik ben een open persoon en deel HEEL graag ^_^ )

Mocht je tips hebben om mijn ‘blogstyle’ beter te krijgen of tips over het schrijven van blogs.. let me know!! Alle hulp is welkom :)

Dit was het voor nu.. tot mijn volgende blog!!

Liefs,

 Kelly

3 gedachtes aan “Hallo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>