Hello Fresh

Gezond, gevarieerd en lekker eten is iets wat ik erg belangrijk vind.
Nu ik een alleenstaande moeder ben -van een peuter die niet meer zo makkelijk alles eet- is de uitdaging om iets nieuws op tafel te zetten vaak wat verder te zoeken. Voor mijzelf kook ik niet snel een nieuw, uitgebreid recept. Ik vind het veel leuker om dat voor meerdere mensen te doen, maar ja… er moet toch iedere avond iets op tafel komen te staan…

Een tijd geleden zag ik op Instagram bij verschillende mensen iets voorbij komen van ‘Hello Fresh’; een box, waar álle  ingrediënten voor 3 of 5 maaltijden in zitten.

De gerechten die ik voorbij zag komen zagen er heerlijk uit, waardoor ik er toch wel een beetje nieuwsgierig naar werd. Na wat rondneuzen op de site kwam ik erachter dat er verschillende soorten boxen zijn en dat deze thuis geleverd worden.. wat een luxe! Een paar dagen daarna kreeg ik per toeval een kortingsbon ter waarde van Eur 20.00. Ik heb geen moment getwijfeld en melde mij gelijk aan en bestelde de 1-persoonsbox voor 3 gerechten. Het is wel zo dat ik nu minimaal twee boxen af moet nemen. Gelukkig is Hello Fresh wat dat betreft heel soepel, ik kan zelf bepalen wanneer de vervolg box(en) bezorgd worden Om het toch wel een beetje speciaal te houden, laat ik de box ongeveer 1 keer in de 3 maanden komen.

Inmiddels heb ik vandaag mijn 3e box mogen ontvangen.. en ik kan niet wachten tot ik de gerechten klaar kan gaan maken en kan gaan proeven!! Ben je benieuwd naar de gerechten van deze week? Die kun je hier terugvinden!

Hello Fresh;
Wij laten ons inspireren door het seizoen. Het uitgangspunt bij de keuze van ingrediënten is dat de ze van dichtbij komen, uit Nederland of omringende landen. Soms kan het zo zijn dat er ingrediënten uit verder weg gelegen landen in de box zitten. Dit is omdat wij variatie ook belangrijk vinden en in sommige seizoenen bepaalde producten niet goed beschikbaar zijn. We houden er niet van om voedsel weg te gooien en dus portioneren we onze producten en schenken we producten die over zijn aan de Voedselbank. Het karton van de HelloFresh Box wordt gerecycled en we gebruiken alleen niet recyclebaar verpakkingsmateriaal als dit de kwaliteit van de losse producten ten goede komt. (bron: https://www.hellofresh.nl/onze-filosofie/ )

Hoe kijk jij tegen een ‘Hello Fresh’ box aan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>